En Güzel Akşam Yemekleri İçin Eksiğiniz Kalmasın

Cumba Selection Farkı ile Sevdiklerimizle En Güzel Sofralarda Buluşuyoruz

Sonbaharın kendini göstermesiyle birlikte evlerimizde daha çok vakit geçit geçirmeye başladık. Evlerimizdeki bu zamanların en güzel yanı da sevdiklerimizle birlikte kalabalık sofralarda daha çok buluşabiliyor olmamız. Geniş ürün yelpazesiyle her türlü ihtiyacınıza cevap vermek için oluşturulan Cumba Selection Sofra Koleksiyonu da; akşam yemeklerinizden çay saatlerinize kadar her anınıza şık bir dokunuş katacak.

Lezzetli bir yemeğin başlangıcı olan servis takımları, Cumba Selection Sofra Koleksiyonu’nun da başlangıç noktası. Rattan tepsiler ve suplalar doğal dokunuşlarla yemekler kadar iştahınızı açacak bir tasarıma sahip. Hasır renklerin hakim olduğu bu tasarımlar evinizin tarzı ne olursa olsun sofranıza kolayca uyum sağlayacak.

Cumba Selection’un sevdiklerinizi ağırlarken çay keyfi yapmanızı sağlayacak şık çay setlerini Bumb servis tabaklarıyla kombinleyerek çayınızın yanına lezzetli dokunuşlar yapabilirsiniz.

Laura, Vito, Arianna ve Giada çatal bıçak setleriyle sevdiklerinizle şık sunum hazırlayabilir, 24 veya 75 parça setlerle sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Ben klasik seviyorum diyenlerdenseniz sizin için de tabi ki güzel bir ürünümüz var. Constance yemek tabaklarımız, klasiğin zarafetini yenilikçi bir dokunuşla evlerinizde yaşamanız için Cumba Selection Sofra Ürünler Koleksiyonu’nda kendine yer buldu. Constance yemek tabaklarını sofranıza dahil ederek zevkinizi tüm aileyle birlikte yaşayabilirsiniz.

Sevdiklerinizle eğlenceli ve keyifli sohbetlerinize eşlik edecek en şık içki aksesuarlarından, Amerikan servislerden tepsilere, gold kaselerden cam sebillere, geleneksel tasarımlarıyla Isfahan tabaklara kadar birçok ürünün yer aldığı Cumba Selection Sofra Ürünleri Koleksiyonu’nunu %20’ye varan indirimlerle evinize taşımak için hemen sitemizi ziyaret edin.