Cumba Selection’da Barbekü Sezonu Açıldı!

Güzel yaz havalarının iyiden iyiye kendini göstermeye başladığı bu günlerde ailemiz ve dostlarımızla yapacağımız barbekülerin hayallerini kurmaya başladık. Kalabalık sofraların tadını çıkartacağımız barbekü günlerinde işinizi kolaylaştıracak ürünler ise Cumba Selection’da sizi bekliyor.

Kullanımı kolay, lezzeti zirveye çıkaracak Cumba Selection barbekü ürünlerini gelin yakından inceleyelim ve hazırlıklara başlayalım!

İlk ürünümüz Bowl Ateş Çanağı Tripod, büyüleyici derecede basit ve çok işlevli bir ateş çanağı! 

Siyah çelik yarım küresi ve katlanabilir tripod ayağıyla size oldukça kolay bir barbekü deneyimi sunuyor. Kolay taşınabilir yapısıyla Bowl Ateş Çanağı Tripod barbekü partilerinizin yıllar boyu vazgeçilmezi olmaya aday.

Cube Fire Ateş Kovası ise çok işlevli yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kullanım kolaylığı ise bir diğer artısı. Etrafa ateş ve toz sıçratmayan derin yapısıyla Cube Fire Ateş Kovası, aynı zamanda söndürme işleminde de size büyük bir kolaylık sağlıyor. Cube Fire Ateş Kovası’nı ters çevirin, hızlı ve kolay şekilde ateşin sönmesini bekleyin. 

Ateş çanaklarınızın olmazsa olmazı Triple Paslanmaz Izgara barbekü partilerinizin lezzetini artıracak bir ürün. Yüksekliği kolaylıkla ayarlamanızı sağlayacak Triple Paslanmaz Izgara aynı zamanda döner tasarımıyla ürünlerinizin dengeli ve lezzetli şekilde pişmesini sağlar. 

Triple Paslanmaz Izgara ile birlikte alacağınız Trible Tabla Tutucu da, işlerinizi oldukça kolaylaştıracak, keyfinizin yorgunlukla gölgelenmesini engelleyecek.

Cone Siyah Odun Kömürlü Barbekü ise yüksek ateş çanağı ile gazlı barbekülerin rahatlığını kömür ateşinin lezzetiyle buluşturuyor. 

Kömür haznesinin ızgaraya olan uzaklığını istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz Cone Siyah Odun Kömürlü Barbekü, rahatlığı ve lezzeti bir arada sunuyor. Geniş ızgara alanıyla da kalabalık toplanmalar için oldukça ideal.

Cumba Selection ile barbekü partilerinize konfor ve lezzet katmak için hemen tıklayın!