Sevgililer Günü’nün En Romantik Sofraları

Sevgililer Günü’ne az bir zaman kalmışken, bu özel günün olmazsa olmazı romantik akşam yemeklerinizi güzelleştirmek için Cumba Selection yanınızda!

Romantik tasarımları ve özgün çizgileriyle Cumba Selection ürünleri, hem göz zevkinize hem de damak zevkinize hitap edecek sofralar hazırlarken en büyük yardımcınız olacak.

Cumba Selection Barok Desen Runner masanıza katacağı Avrupai hava, yemeğinizi Avrupa’nın romantik şehirlerden birinde yiyormuş hissi yaratacak.

Mis en Demeure servis tabağının zamansız stili ile evinizi şık bir restorana dönüştürerek, yemeklerinizi sunumuyla da daha lezzetli bir hale getirebilirsiniz.

Sevgililer Günü ile özdeşleşmiş ve romantik anların vazgeçilmez içkisi olan şarabın tadını daha iyi çıkarmanız içinse sizlere özel aksesuarlar hazırladık. Cumba Selection’ın birbirinden şık şarap kadehleri ile içkinizi keyifle yudumlarken Segovia Şarap Soğutucu kova sayesinde şarabınızı ideal ısısında tutabilecek ve gece boyu keyfinizi hiç kaçırmayacaksınız.

Gecenizi daha da romantik bir atmosferde yaşamanızı sağlayacak birbirinden güzel ve renkli mumlar ve mumların şık tamamlayıcıları şamdanlar da tabi ki en özel tasarımlarla Cumba Selection’da.

Zarafetiyle göz kamaştıran Arianna Çatal Bıçak Seti de Sevgililer Günü sofralarınıza ayrı bir hava katacak.

Klasik Fransız tarzına modernlik kazandıran Bouquet Şamdan ile yemeğinizi Eyfel Kulesi’ni izliyormuş gibi yiyecek, evinizin havası size Paris sokaklarında dolaşıyormuş gibi hissettirecek.

Sevgililer Günü’nüzü güzelleştirecek birçok ürün alternatifi için Cumba Selection’ın Romantik Sofralar koleksiyonuna göz atmayı unutmayın.