Yaz Sonu İndirim Fırsatları Cumba Selection’da!

Yaz sonu indirim fırsatlarıyla evinize şık dokunuşlar yaparak evinizde yeni bir havaya yelken açmanın tam zamanı. Cumba Selection seçili ürünlerde şimdi %40’a varan indirim fırsatlarıyla online alışveriş sitesinde sizleri bekliyor.

Hem evinize şık dokunuşlar yapabileceğiniz hem de bütçenizi koruyacağınız ürünleri sizler için özenle seçtik. İsterseniz daha fazla vakit kaybetmeden bu ürünlere yakından göz atalım.

Havaların yavaş yavaş kendini bahara bıraktığı bu günlerde aileniz ve arkadaşlarınızla dış mekanlarda zaman geçirmek oldukça keyifli olacaktır. Cumba Selection ve Multibrand imzalı Rattan tasarıma sahip dış mekan ürünlerimize bugünleri daha da güzelleştirmek için göz atabilirsiniz. Üstü cam tabla olan iki renk seçeneğine sahip Yemek Masaları ve Kollu Yemek Sandalyeleri ile enfes yemekler yerken, 3’lü koltuk ya da tekli koltuklarla birbirinden şık orta ve yan sehpalarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Dış mekanlarınız için şimdiden gelecek yazı düşünenler için, Delta Koleksiyonu, Biarritz Koleksiyonu, Equinox ve Venezia Koleksiyonları şık ve konforlu tasarımları ile dikkat çekiyor.

Dış mekanda geçireceğiniz keyifli vakit kadar evinizin içini de konfor alanına çevirmeye başlama vakti de yaklaşıyor. Başlangıç olarak en çok vakit geçirdiğiniz yer olan salonlarda Crescent Köşe Kanepe takımıyla konforun tadını çıkarabilirsiniz. Bunun yanı sıra keten kumaştan ve naturel renk ahşap ayaklı, farklı renklerdeki Clint Tekli Koltuklar ya da York Berjer Naturel‘in klasik tasarımı ile oturma odası, yatak odası ve antre gibi evinizdeki alanlara tamamlayıcı dokunuşlar yapabilirsiniz.

Çalışma odalarınızda da Manhattan Çalışma Masası ile klasik bir tarz katarken King Çalışma Masası ile daha modern bir tarz yakalayabilirsiniz.

Sofra ürünlerinizi yenilemeniz için de Cumba Selection yaz indirimleri sizleri bekliyor. Tiles Kase , Tiles 6’lı Kahve Fincanı , Tiles 2’li Ayaklı Kupa , Tiles 2’li Tatlı Tabağı ile sofralarınıza renk katarken, yaz indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Cumba Selection imzalı ve modern tasarımlarıyla Diamond Sehpa, Bej ve Siyah renklere sahip Lamba fonksiyon ve farklı tarz arayanlar için tasarlandı.

Siz de seçili ürünlerde %40’a varan bu indirimden faydalanarak yaşam alanlarınızı yenilemek istiyorsanız hemen tıklayın!