Cumba Selection ile Evinizde Bohem Stil Esintileri

Trendleri takip etmek gibi bir kaygısı olmayan, kendi tarzını yaratarak zamansız bir şıklığı sahip olan bohem tarzı ev dekorasyonunda oldukça özgün kombinler yapılmasını sağlamakta. Kendine has renkleri, desenleri, aksesuarlarıyla bohem tarz; farklı stillerle birleştiğinde de şahne kombinler yaratma fırsatını bizlere vermekte. Cumba Selection’ın bohem stili evinize taşımanızı sağlayacak ürünleri de bu şahane kombinleri oluşturmanız için sizlerle.

Yaşam alanlarında doğal tonları yaşatanların çok seveceği bir ürün olacak Ahşap Rengi Bambu Paspas, doğallığa doğallık katacak. Bambu dokusu ve kahverenginin doğallığı yansıtan tonları sayesinde Ahşap Rengi Bambu Paspas, evinize huzur getirecek.

Bohem tarzın doğallığını yansıtan bir başka ürün grubumuz ise Naturel yan sehpalar ve gazetelikler. Hasır sarma görüntüsüyle Bohem stili yaşatan Naturel yan sehpalar ve gazetelikler evinizin tasarımını değiştirseniz de yerlerini uzun yıllar koruyacak bir tasarıma sahip.

Bohem stil denince akla ilk gelen şey olan salaş görünümü yaşatan Antika Yeşil Eskitme Komodin de tüm zarafetiyle Cumba Selection’da sizleri bekliyor. Evinizi 1900’lü yılların ortasına ışınlayacak görünümüyle Antika Yeşil Eskitme Komodin, doğal renkleriyle de dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası haline gelecek.

El işçiliği bohem stilde oldukça önemli bir yer tutmakta. %100 Bambu ağacından üretilen Cumba Garage Büfe de el işçiliğinin oldukça şık bir ürünü. Doğal dokusu ve rengiyle Cumba Garage Büfe, dekoratif ürünlerinizle birleştiğinde evinize gerçek bir bohem stil dokunuşu katacak.

%100 el işçiliği bambu ağacından üretilen yatak başları da yatak odanıza bohem bir hava katacak.

%100 Bambu ağacından ve el işçiliğiyle üretilen Lounge Sandalye de Cumba Garage Büfe ile evinizde kusursuz bir bohem uyumu yakalayacak.

Rattan Koltuk stilinize uygun doğal görünümleriyle yaşam alanlarınıza estetik bir dokunuş sağlayacak.

Bohem stilin olmazsa olmazı otantik desenler ise Cumba Selection’ın kilimleriyle evinize gelecek. Geleneksel desenleri, modern çizgilerle buluşturarak otantik bir stil yaratılan Dream, Neutral, Sunny kilimler evinizin havasını değiştirirken yeni bir tarz da katacak.

Evinizde bohem stili yaşatacak daha fazla ürün için hemen tıklayın!