Baharın Habercisi Çiçekleri Tamamlayacak En Güzel Saksı ve Çiçeklikler

Baharın yaklaşmasıyla beraber çiçekler de tomurcuklanmaya, güzelliklerini bizlere göstermeye başladı. Evlerimize doğanın güzelliklerini taşıyan çiçekler ve ev bitkilerini daha da güzelleştiren çiçeklikler ile saksılar ise tüm şıklıklarıyla Cumba Selection’da!

Farklı tarzda çiçekliklerle saksılara yakından bakarak evinizi ve bahçenize yeni bir hava katmaya hazır mısınız?

Harris Yeşil Çiçeklik, doğanın tüm izlerini üzerinde taşıyan bir tasarıma sahip. Yeşilin farklı tonları ve desenleriyle adeta bir orman görüntüsüne sahip Harris Yeşil Çiçeklik, baharın müjdeleyicisi çiçeklerinizin açmasını izlerken kendinizi doğanın içinde bulmanızı sağlayacak. 

Dikdörtgen Eskitme Saksı ise size farklı çiçekleri bir arada ekmenizi ve kendi küçük botanik bahçenizi yaratma şansını sağlayacak. 3-4 farklı çiçeği bir arada ekip birlikte büyümelerini izleyebileceğiniz Dikdörtgen Eskitme Saksı, doğanın ahengini evinize ve bahçenize taşıyacak.

Pure Cone Uzun Çiçeklik ve Pure Eski Çiçeklikler %100 el yapımı ve kırılmaz özellikleriyle ön plana çıkıyor. Plastik ve ahşap elyaf birleşimi olan çiçeklikler; İç ve dış mekan kullanımına uygun oluşlarıyla ve dış mekanda donma dirençlerinin var oluşuyla oldukça ilgi uyandırıyor.

Pure Serisi ile aynı özelliklere sahip bir başka ürün grubuysa Allure Serisi. Allure Ribbon, Allure Ellips ve Allure Doppio’dan oluşan seride farklı renk ve ebat seçenekleri de mevcut.

Sandstone Raflı Ahşap Çiçeklik ise hem dekoratif olarak hem de kullanışlı yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İki rafı ve geniş iç yüzeyiyle Sandstone Raflı Ahşap Çiçeklik farklı bitkileri ve çiçekleri bir arada yaşatmanız için oldukça elverişli bir ürün. Ayrıca hafifliği sayesinde de Sandstone Raflı Ahşap Çiçekliği istediğiniz yere kolayca taşıyabileceksiniz.

Saksıya yeni bir yaklaşım olan Yuvarlak Kireç Rustik saksılar, kireç ve betonun karışımından ortaya çıkan oldukça dayanıklı bir ürün. Üzerindeki doğal desenler ise çiçekleriniz ve bitkilerinizle oldukça güzel bir kontrast oluşturacak. Grinin içinden canlanan hayat bakan herkese de bir umut aşılayacak.

Baharın habercisi çiçekleriniz için daha fazla saksı ve çiçeklik için tıklayın!