Mikonos’un Ferahlığı Evinizde!

Eşsiz doğası, mutfağı ve mimarisi ile Mikonos tarih boyunca dünyanın her yerinden sanatçılar, tasarımcılar için eşsiz bir ilham kaynağı olmuştur. Sizler de Cumba Selection’ın oturma grupları, ahşap sehpaları, keten ürünleri ile Mikonos’un esintisini evlerinize taşıyabilirsiniz.

Bej ve doğal ahşap renklerinin ağırlıklı olduğu ürünlerimiz Akdeniz stilinin sadeliğini en güzel şekilde yansıtmakta ve güneşin parlak tonlarıyla uyum içerisinde ışıldamakta. Misafirleriniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz özel gün batımları artık evlerinizde daha dingin, daha huzurlu.

Bej köşe kanepeleri, el işlemeli puflar, ahşap sehpalar, keten yastıklar Mikonos’un stilini en güzel şekilde yansıtırken akşamlarınız ahşap, pirinç, metal seçenekleri ve klasik tasarımlarıyla Cumba Selection’ın son model fenerleriyle aydınlanacak.

Sizler de zaman kaybetmeden Akdeniz’in en nadir güzelliklerinden olan Mikonos’un ışıltısını ve ferahlığını evlerinize taşıyın. Yaza özel %15’e varan indirimlerle sizlerle olan seçkilerimizi incelemek için sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayın.